Aegean Airlines pokreće letove za Atinu od jula

Beograd prvi u regionu ka kojem će grčka avio kompanija poleteti

Avio kompanija Aegean Airlines objavila je da će obnoviti sve linije iz Atine ka destinacijama u regionu u periodu od jula do avgusta.

Postepeno obnavljanje linija će potrajati nekoliko meseci pa zato ohrabruje podatak da grčka avio kompanija planira da poleti iz Atine za Beograd, kao i Zagreb već od 1. jula. Na liniji za Beograd avio kompanija će leteti četiri puta, a za Zagreb će imati dva nedeljna leta. Ipak, avio karte za neke letove tokom jula na liniji Beograd Atina trenutno se ne nalaze u prodaji.

Od 2. jula Aegean Airlines će obnoviti letove za Dubrovnika, a od 7. jula i za Split. Od 1. avgusta grčka avio kompanija će obnoviti liniju Skoplje Atina, a od 3. avgusta i na liniji Podgorica Atina.

Na svim linijama avio kompanija Aegean Airlines planira da koristi avione Airbus A319 i Airbus A320.

Avio kompanija Aegean Airlines je nedavno počela da vraća letove ka destinacijama unutar Grčke, a to planira da nastavi i naredne nedelje uvodeći letove ka ostrvima unutar države. Nakon toga planirano je obnavljanje linija ka evropskim destinacijama, a prvi gradovi na spisku su Minhen, Frankfurt, Ženeva i Cirih.

Predstavnici avio kompanije su naveli da će Aegean Airlines do septembra u najboljem slučaju obnoviti oko 50% svih linija i letova na kojim je letela pre početka krize.

Raspored letova je podložan promeni.

autor: Playtravel

23. maj 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Aegean Airlines

Rezervišite odmah avio karte kompanije Aegean Airlines online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar