Aerodrom Dubrovnik – Od naredne godine direktna linija za Filadelfiju!

Narednog leta linija Dubrovnik Filadelfija: avio karte su prodaji i možete da ih kupite odmah!

Na zvaničnoj stranici aerodroma u Dubrovniku objavljeno je da će avio kompanija American Airlines 2019. godine uspostaviti direktnu liniju između Dubrovnika i Filadelfije.

Linija će biti sezonskog karaktera, a avio kompanija American Airlines će obavljati letove tri puta nedeljno od 7. juna do 27. septembra 2019. godine.

Američka avio kompanija će na liniji koristiti letelicu Boeing 767-300 koja ima kapacitet od 209 putničkih mesta, od čega 28 u biznis, a 181 u ekonomskoj klasi.

Linija Filadelfija Dubrovnik povezaće SAD i Hrvatsku nakon 28 godina, pa predstavnici aerodroma u Dubrovniku nisu krili oduševljenje – smatraju da je ovo veliki poduhvat kako za grad tako i za celu Hrvatsku. Oni se nadaju da će nova linija privući nove turista na hrvatsko primorje.

Filadelfija takođe predstavlja najveće čvorište američke avio kompanije, pa će putnicima iz Hrvatske na raspolaganju biti brojni letovi kako ka ostatku SAD, Kanade, tako i Srednje Amerike ka kojim mogu da nastave svoje putovanje.

Avio karte se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah!

Avio kompanija American Airlines je najveća na svetu i članica je ,,OneWorld” alijanse. Ona u svom vlasništvu ima preko 950 aviona sa kojim obavlja više od 6700 letova i povezuje preko 350 destinacija.

autor: Playtravel

1. oktobar 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar