Air France pokreće novu avio kompaniju Joon

Avio kompanija za novo doba

Avio kompanija Air France predstavila je ćerku kompaniju Joon koja želi da donese interesantne inovacije na tržište.

Avio kompanija Joon stigla je kao odgovor na sve veći udeo low cost avio kompanija na tržištu, ali će ona po svemu sudeći imati hibridni model poslovanja. U saopštenju francuske avio kompanije navodi se da ušteda neće biti glavni motiv putovanja u avionima avio kompanije Joon, već doživljaj putovanja i inovativna usluga. 

Najvažniji cilj avio kompanije Joon je da privuče mlađe putnike, takozvane ,,milenijalce”. Iz tog razloga, dizajnirane su atraktivne i moderne uniforme za stjuardese i persere, a putnicima će na raspolaganju biti usluga prilagođena potrebama mlađih putnika.

Air France predstavio avio kompaniju Joon

Sva sedišta će biti opremljena USB portovima za punjenje telefona, na raspolaganju će biti i bogat multimedijalni sadržaj tokom leta, koji će činiti čak i VR naočare.

Joon će imati saradnju sa kompanijama kao što su TravelCar, Airbnb, Le BHV Marais i Waynabox, a ovi servisi će biti dostupni svim putnicima. Takođe, kao deo avio kompanije Air France svi putnici će moći da skupljaju Flying Blue milje i koriste druge pogodnosti francuske nacionalne avio kompanije.

Avio kompanija Joon imaće svoju bazu na aerodromu Charles DeGaulle (CDG) u Parizu, a prvi let se očekuje tokom decembra. Za početak, avio kompanija Joon planira da leti između Pariza i Barselone, Berlina, Lisabona i Porta avionima Airbus A320 po ceni avio karte već od 39 EUR sa uračunatim svim dodatnim troškovima.

Naredne letnje sezone mlada avio kompanija uspostaviće i dugolinijske letove do Sejšela po ceni od 299 EUR i Fortalezea u Brazilu po ceni avio karte već od 249 EUR, sa uračunatim svim dodatnim troškovimam avionima Airbus A340 i A350.

Avio kompanija Joon za sad ne nudi direktne letove iz Beograda i okruženja, ali možete da koristite konekcije avio kompanije Air France za letove ka Parizu. Pozovite naš kontakt centar za više informacija.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar