Air France obustavlja letove za Beograd tokom zime

Air France obnavlja letove na liniji Beograd Pariz na proleće

Avio kompanija Air France odlučila je da privremeno obustavi letove na svojoj redovnoj liniji između Pariza i Beograda.

Francuska avio kompanija će obaviti poslednji let na liniji Beograd Pariz 23. oktobra 2020., a linija će biti obnovljena 28. marta 2021. godine. Do kraja oktobra avio kompanija Air France će nastaviti da leti kao i do sada, četiri puta nedeljno.

Na liniji Beograd Pariz (Charles de Gaulle) svakodnevno leti avio kompanija Air Serbia, sa kojom Air France ima potpisan kodšer sporazum. Low cost avio kompanija Wizz Air takođe obavlja direktne letove na liniji Beograd Paris Beauvais.

Avio kompanija Air France je obnovila letove između Beograda i Pariza tokom 2019. godine, kada je letela svakodnevno između dva glavna grada, sve do početka zimske sezone kada je broj smanjen na četiri leta nedeljno sve do marta ove godine.

Srpskim državljanima trenutno nije dozvoljen u Francusku, kao i u većinu država Evropske unije, što je uticalo na drstično smanjenje potažnje, a dodatni otežavajuć faktor za francusku avio kompaniju je to što su Sjedinjene Američke Države zatvorile granice za sve putnike koji dolaze iz zone Šengena pa Air France ne može da računa ni na konekcije ka Severnoj Americi.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

2. septembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar