Air Serbia nastavlja da povećava kapacitete na letovima za Crnu Goru

Više letova i više putničkih mesta na linijama za Tivat i Podgoricu

Avio kompanija Air Serbia je odlučila da poveća broj letova, kao i da koristi veće avione na letovima za Tivat i Podgoricu.

Od ove nedelje pa do 30. januara, srpska nacionalna avio kompanija obaviće tri dodatna leta na liniji Beograd Tivat kako bi odgovorila na povećanje interesovanja za linijama ka gradovima u Crnoj Gori. Takođe, na letovima između Beograda i Podgorice Air Serbia planira da koristi avione Airbus A319 i A320 koji imaju više putničkih sedišta u odnosu na turbo-elisnu letelicu ATR 72, koju je srpska avio kompanija uglavnom koristila na letovima između glavnih gradova Srbije i Crne Gore.

Air Serbia će veće letelice koristiti na liniji Beograd Podgorica 17., 19. i 24. januara, dok se dodatni letovi ka Tivtu očekuju 23., 27. i 30. januara 2021. godine.

„Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu i nastavljamo da pratimo razvoj situacije, prilagođavajući obim saobraćaja promenama u potražnji. Cilj nam je da održimo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu i omogućimo svim putnicima da se nesmetano prevezu do željenih destinacija“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju avio kompanije Air Serbia.

Srpska nacionalna avio kompanija je počela da uvodi dodatne letove i povećava svoje kapacitete kada su crnogorske vlasti saopštile da će avio kompanija Montenegro Airlines obustaviti sve letove.

Avio karte za sve letove se nalaze u prodaji. Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

18. januar 2021.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar