Air Serbia obnavlja liniju za Moskvu od novembra

Air Serbia se vraća u Moskvu!

Avio kompanija Air Serbia objavila je da će od 9. novembra 2020. obnoviti letove na liniji Beograd Moskva.

U planu je da srpska nacionalna avio kompanija leti dva puta nedeljno između Beograda i Moskve i to ponedeljkom i petkom. Polasci iz Beograda se očekuju ponedeljkom oko 13:50h, a petkom oko 07:30h.

Letom 9. novembra avio kompanija Air Serbia će obnoviti liniju Beograd Moskva koja je obustavljena 18. marta ove godine usled pandemije koronavirusa Covid-19. Na liniji trenutno leti avio kompanija Aeroflot koja putnicima takođe nudi dva leta nedeljno između glavnih gradova Rusije i Srbije.

Air Serbia putnicima iz Moskve nudi odlične konekcije za letove preko Beograda ka desetak evropskih gradova kao što su Amsterdam, Kopenhagen, Ljubljana, Oslo, Pariz, Podgorica, Beč, Cirih i Zagreb.

„Raduje nas što vraćamo još jednu destinaciju u našu mrežu, omogućavajući direktnu povezanost Rusije i Beograda. Imajući u vidu da Rusija predstavlja veliko i značajno tržište, Moskva je veoma važna destinacija za naše putnike, za Srbiju, ali i ceo region”, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju avio kompanije Air Serbia Jirži Marek.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

29. oktobar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar