Air Serbia otkazuje četiri linije iz Beograda

Očekuje se da će Air Serbia obustaviti letove ka četiri destinacije iz svoje mreže

Očekuje se da će srpska avio kompanija Air Serbia potpuno obustaviti letove na četiri linije na kojim je letela pre pandemije koronavirusa Covid-19.

Air Serbia će otkazati letove na tri linije koje su uvedene tokom letnje sezone 2019. godine i to letove iz Beograda za Helsinki, Kairo i Rijeku. Uz navedene linije, avioni srpske avio kompanije neće više leteti ni između Beograda i Bejruta.

Kako prenosi portal EX-YU Aviation News, veruje se da će ove četiri linije biti otkazane jer su avio karte za letove povučene iz prodaje, a sa sajta srpske avio kompanije su navedena četiri grada obrisana iz mreže linija. Air Serbia za sad nije izdala zvanično saopštenje, pa ostaje nada da su promene i dalje moguće iako je iz Vlade Republike Srbije najavljeno ukidanje svih linija koje ne donose zaradu.

Avio kompanija Air Serbia je takođe odložila i planove o pokretanju novih linija za Ženevu, Aman, Rostov, Firencu, Lviv i Kišinjev i ne očekuje se da će linije biti uspostavljene ove godine. Za sad nije poznata sudbina obustavljenih linija iz Niša i Kraljeva.

Linije na kojim avio kompanija Air Serbia trenutno nudi najviše putničkih mesta su letovi u oba smera između Beograda i Tivta, Pariza, Istanbula, Ciriha, kao i Tirane.

Sve informacije su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

12. januar 2021.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar