Air Serbia ove godine uvodi devet novih linija!

Air Serbia od juna iz Beograda leti na novih sedam redovnih i dve sezonske linije: na spisku dve destinacije u Španiji!

Avio kompanija Air Serbia objavila je da će ove godine pokrenuti čak devet novih linija iz Beograda.

Srpska avio kompanija će uspostaviti sedam redovnih linija kao i dve sezonske rute od juna 2019. godine. Na spisku novih destinacija se nalaze Kijev Madrid (letovi od 2. juna 2019.), Krasnodar (od 3. juna 2019.), Barselona i Helsinki (od 1. juna 2019.), kao i Kairo i Rijeka (od 4. juna 2019.) ka kojim će Air Serbia obavljati redovne letove, dok će tokom letnje sezone avio kompanija leteti za Nicu (od 2. juna 2019.) i Zadar (21. jun). Pogledajte naše stranice za svaku destinaciju kako biste dobili detaljnije informacije o letovima.

Na ovim linijama Air Serbia trenutno nema konkurenciju, osim na liniji Beograd Barselona na kojoj saobraća low cost avio kompanija Vueling.

Pored novih linija, avio kompanija Air Serbia planira da poveća broj letova na najpopularnijim linijama kao što su letovi iz Beograda za Cirih, Pariz i Dubrovnik. Zanimljivo je i navesti da će srpska avio kompanija ove godine leteti ka šest destinacija u Hrvatskoj, ali i da će uspostaviti direktne linije za Španiju nakon više od dvadeset godina.

,,Veoma smo ponosni što možemo da povežemo srpsku prestonicu sa novim gradovima, pojačavajući našu mrežu i omogućavajući našim putnicima da izaberu između 49 destinacija na kojima će od juna saobraćati nacionalni avio-prevoznik”, rekao je generalni direktor avio kompanije Air Serbia Dankan Nejsmit (Duncan Neysmith).

Avio karte za sve navedene destinacije se nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah danas online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

23. januar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

3 Komentara
 1. Ljiljana Zeljkovic
   odgovori
  13/02/2019

  Postovani, potrebne su mi dve povratne karte za Barselonu, ostanak u Barseloni u periodu od pet dana, povratak sesti dan. Polazak iz Beograda, najvise bi mi odgovaralo 20-25 avgust 2019. godine, ako tih dana Air Serbia ne leti bilo koji termin u avgustu 2019. Srdacan pozdrav

 2. Letovi Holandija-Nis

  Ruzica
   odgovori
  20/03/2019

  Meni bi mnogo znacilo a i mnogim drugim putnicima a ima ih dovoljno da ima letova airsrbija iz Holandije za Nis a i zbog zainteresovanig turista iz Holandije

 3. letovi za Toronto

  Miodrag
   odgovori
  22/05/2019

  kada će, posle više najava prošlih godina, biti obnovljeni direktni letovi do Toronta?

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar