Air Serbia – Planirajte svoje putovanje na vreme i uštedite

Kupite avio karte po ceni već od 99 EUR

Tokom velike promotivne akcije avio kompanije Air Serbia možete da kupite povoljne avio karte za letove iz Beograda za više od trideset evropskih destinacija. 

Do 10. septembra možete da kupite avio karte za letove iz Beograda do Podgorice i  Tivta po ceni već od 99 EUR, za letove za Bukurešt, Sarajevo, Skoplje i Zagreb već od 119 EUR, za Cirih, Atinu, Ljubljanu i Sofiju od 129 EUR, za Diseldorf, Larnaku i Štutgart od 139 EUR, za Amsterdam, Beč, Maltu, Solun i Stokholm od 149 EUR, a za Berlin, Brisel, Kopenhagen, Prag, Tiranu i Veneciju od 159 EUR.

Avio karte za letove iz Beograda za Milano ili Rim možete da kupite po ceni već od 169 EUR, za Hamburg i Pariz od 189 EUR, za London od 199 EUR, za Moskvu od 239 EUR, a za Sankt Peterburg od 249 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia.

Promotivna ponuda avio kompanije Air Serbia važi za putovanja u periodu od 19. septembra 2017. do 28. marta 2018. godine.

Kupovinom avio karte u agenciji Play Travel izbegavate dodatne check-in troškove avio kompanije Air Serbia.

Broj mesta je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar