Air Serbia postala Air Canada Aeroplan partner

Partnerski sporazum koji bi mogao da donese više putnika na letovima avio kompanije Air Serbia

Putnici koji koriste Air Canada Aeroplan program lojalnosti sada svoje bonus milje mogu da iskoriste i na letovima avio kompanije Air Serbia.

Novi sporazum kanadske i srpske avio kompanije podrazumeva da putnici mogu da iskoriste bonus poene na letovima između Njujorka i Beograda, kao i na svim konekcijama iz Beograda srpskog avio prevoznika ka drugim destinacijama u Evropi i na Bliskom istoku.

Članovi Aeroplan programa mogu da iskorite oko 40.000 milja na letovima u ekonomskoj klasi ili oko 70.000 u biznis klasi na letovima avio kompanije Air Serbia iz Njujorka za Beograd. Putnici mogu da iskoriste do 5.000 milja ne konekcijama iz Beograda. Sa druge strane, putnici mogu samo da troše i ne mogu da skupljaju milje na letovima srpske nacionalne avio kompanije.

Partnerski sporazum dve avio kompanije mogao bi da značajno poveća broj putnika na letovima sa konekcijom avio kompanije Air Serbia.

Uz avio kompaniju Air Serbia, Air Canada je nedavno u svoj Aeroplan program uvrstila i avio kompanije Azul, Etihad Airways i Vistara.

autor: Playtravel

12. novembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar