Air Serbia povećava broj čarter letova za Tursku

Usled povećane traženje, Air Serbia svake nedelje povećava broj letova za Antaliju i Bodrum

Avio kompanija Air Serbia do kraja jula će obaviti 17 letova iz Beograda za Antaliju i dva za Bodrum, a tokom avgusta planira da još češće leti do turskih destinacija.

Kako je zvanično saopšteno iz srpske avio kompanije, tokom avgusta je u planu 20 letova za Antaliju i tri do Bodruma. Air Serbia planira da do kraja letnje sezone obavi ukupno 110 letova, odnosno 55 rotacija, do najpopularnijih destinacija na turskoj obali.

Usled povećane tražnje, avio kompanija Air Serbia će svake nedelje povećavati broj letnjih čartera do Antalije i Bodruma

Sezona čarter letova do najpoznatijih turskih letovališta nastaviće se i u septembru, kada će avio kompanija Air Serbia obaviti još 12 letova za Antaliju i jedan ka Bodrumu, čime će omogućiti putnicima da i pored svih otežavajućih okolnosti otputuju na zasluženi odmor. Svi letovi za Tursku se obavljaju avionima Boing B737 i Airbas A319 sa po 144 sedišta.

Savetujemo da požurite i da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

29. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar