Air Serbia – Promotivna ponuda za putovanje bez kofera

Kupite odmah online povoljne avio karte za putovanje bez kofera

Do 28. jula iskoristite neverovatnu ponudu avio kompanije Air Serbia i kupite jeftine avio karte za letove iz Beograda ka više od 30 evropskih gradova.

Klikom na naziv grada kupite odmah povoljne avio karte za letove iz Beograda za Tivat, Podgoricu, Bukurešt, Sarajevo, Skoplje ili Zagreb po ceni već od 79 EUR, za Sofiju ili Ljubljanu od 89 EURBrisel, Cirih ili Frankfurt od 99 EUR, a za Amsterdam, Atinu, Diseldorf, Beč, Veneciju ili Solun od 109 EUR.

Avio karte za Berlin, Kopenhagen, Stokholm, Štutgart, Tiranu ili Larnaku možete da kupite po ceni od 119 EUR, za Rim i Milano od 129 EUR, za Prag od 139 EUR, za Hamburg od 149 EUR, za London ili Pariz od 159 EUR, za Moskvu od 199 EUR, a za Sankt Peterburg od 209 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, sa ručnim prtljagom težine do 8 kilograma, a bez predatog kofera.

Promotivna ponuda važi za putovanja u periodu od 19. septembra do 14. decembra 2017. godine.

Avio kompanija Air Serbia trenutno u ponudi ima i jeftine avio karte za putovanja tokom letnjeg perioda koju možete pogledati ovde, kao i za putovanja tokom jeseni sa dodatnim prtljagom.

Kupovinom avio karte u agenciji Play Travel izbegavate dodatne check-in troškove avio kompanije Air Serbia.

Broj mesta je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar