Air Serbia – Promotivne cene za putovanje samo sa ručnim prtljagom

Avio karte već od 49 EUR: idealna prilika da kupite avio karte po najnižoj ceni ukoliko putujete sa malim prtljagom :) 

Avio kompanija Air Serbia pokrenula je promotivnu akciju za putovanje u Economy White klasi koja će trajati narednih 9 dana.

Sve do 18. marta 2018. godine možete da kupite povoljne avio karte za putovanje samo sa ručnim prtljagom, pa avio karte za letove u jednom smeru iz Beograda za Štutgart, Amsterdam, London, Berlin ili Diseldorf možete da kupite po ceni već od 49 EUR, za Atinu, Beč i Cirih po ceni već od 59 EUR, a za Brisel, Kopenhagen, Pariz i Stokholm od 69 EUR, a za Frankfurt od 79 EUR.

Tokom promotivne akcije možete da kupite i povratne avio karte po specijalnoj ceni za letove iz Beograda za Diseldorf, Berlin i Štutgart već od 79 EUR, za Cirih od 89 EUR, za Amsterdam od 99 EUR, za Frankfurt, Atinu i Beč od 109 EUR, za London, Stokholm i Pariz od 129 EUR, a za Brisel i Kopenhagen po ceni već od 149 EUR.

Sve cene su navedene sa uračunatim svim dodatnim troškovima, a odnose se za putovanja u periodu od 17. aprila do 15. juna, osim za letove iz Beograda od 2. maja do 6. maja, kao i za povratak u Beograd od 27. aprila do 1. maja 2018. godine.

Savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

9. mart 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar