Air Serbia – Raspored letova tokom zimskog reda letenja

Jedna linija manje i sitnije izmene reda letenja u odnosu na prošlu godinu

Avio kompanija Air Serbia objavila je zimski red letenja koji ima manje izmene u odnosu na prošlu godinu.

Počev od 28. oktobra 2018. godine mnoge avio kompanije će promeniti raspored letova i linija kako bi se prilagodili zimskom redu letenja. Avio kompanija Air Serbia ovog puta je unela manje izmene u odnosu na prethodne godine.

Mada je najveći broj letova ostao sličan u odnosu na zimsku sezonu 2017./2018., avio kompanija Air Serbia će povećati broj letova na linijama za Larnaku i Cirih.

Broj letova je ostao isti na sledećim linijama: za Amsterdam, Atinu, London, Moskvu, Sarajevo, Sofiju, Skoplje i Tivat Air Serbia će leteti 7 puta nedeljno, za Banja Luku i Sankt Peterburg 2 puta nedeljno, za Bejrut 3 nedeljno, za Berlin, Bukurešt, Diseldorf, Frankfurt, Tiranu i Milano 6 puta nedeljno, za Brisel, Kopenhagen, Solun, Tel Aviv, Štutgart i Kopenhagen 4 puta nedeljno, za Ljubljanu 11 puta nedeljno, za Zagreb 10 puta nedeljno, za Beč 14 puta nedeljno, za Podgoricu 18 puta nedeljno, a za Pariz će obavljati 12 letova nedeljno iz Beograda.

Srpska avio kompanija odlučila je da suspenduje letove Beograd Hamburg, osim u periodu oko praznika, tačnije od 18. decembra 2018. do 8. januara 2019., a smanjen je broj letova na linijama za Njujork, Prag, Rim, Stokholm i Veneciju.

Na mnogim od navedenih linija, avio kompanija Air Serbia će tokom novogodišnjih praznika povećati broj letova, usled veće potražnje.

Zimski red letenja će trajati do 31. marta 2019. godine, a avio kompanija Air Serbia je zadržala pravo da po potrebi napravi izmene na bilo kojoj od navedenih linija.

autor: Playtravel

28. septembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar