Air Serbia uskoro pokreće letove za Ženevu

Air Serbia uvodi letove ka drugoj destinaciji u Švajcarskoj!

Avio kompanija Air Serbia planira da uskoro pokrene letove na liniji Beograd Ženeva.

Srpska nacionalna avio kompanija će uspostaviti letove iz Beograda za Ženevu počev od 1. marta, a trenutno je u planu da Air Serbia obavlja dva leta nedeljno i to ponedeljkom i petkom.

Ženeva je drugi grad u Švajcarskoj ka kojem će Air Serbia obavljati letove, jer trenutno održava i liniju Beograd Cirih. Interesantno je pomenuti i da je Ženeva bila planirana kao jedna od šest najavljenih novih destinacija prethodne godine, od čega se privremeno odustalo zbog pandemije koronavirusa Covid-19.

U avio kompaniji Air Serbia ističu da će novom linijom ponuditi odlične konekcije svim putnicima iz Ženeve koji žele da nastave putovanje preko Beograda ka Atini, Istanbulu, Larnaki, Moskvi, Podgorici, Sarajevu, Skoplju, Sofiji, Solunu, Tirani ili Tivtu.

Low cost avio kompanija EasyJet je nedavno objavila da će privremeno obustaviti letove na liniji Beograd Ženeva, a prvi naredni let se očekuje 5. marta 2021. godine.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

22. januar 2021.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar