Air Serbia uvodi još šest novih linija iz Srbije tokom 2020. godine

Nove linije i letovi

Avio kompanija Air Serbia je danas zvanično potvrdila da će tokom 2020. godine pokrenuti šest novih linija ka destinacijama u Evropi i Bliskom Istoku.

Srpska nacionalna avio kompanija će od juna ove godine poleteti iz Beograda za Ženevu, Lavov, Aman, Rostov na Donu, Firencu i Kišinjev.

Nove linije se očekuju od 1. juna 2020. godine. Letove za Ženevu Air Serbia planira da obavlja tri puta nedeljno (ponedeljkom, sredom i petkom), dok će za Firencu leteti dva puta nedeljno (utorkom i subotom). Po četiri nedeljna leta avio kompanija Air Serbia će ponuditi putnicima na linijama iz Beograda za Aman, glavni grad Jordana, (ponedeljkom, sredom, četvrtkom i nedeljom), za Rostov na Donu (utorkom, sredom, petkom i nedeljom), za Kišinjev (ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i nedeljom), kao i za Lavov (ponedeljkom, sredom, petkom i subotom).

Avio karte su već u prodaji: povratne avio karte za letove iz Beograda za Ženevu su već od 79 EUR, za Kišinjev i Lavov od 139 EUR, za Firencu od 149 EUR, a za Aman i Rostov već od 229 EUR. Sve cene su za povratne avio karte, dodatne takse su uračunate.

Ponuda važi samo do 3. marta 2020. godine, a za putovanja u periodu od 4. juna do 31. decembra 2020. godine.

Osim novih linija, srpska avio kompanija najavila je i da će povećati broj letova na postojećim linijama kao što su Prag, Zagreb, Tirana, Skoplje, Bukurešt, Ljubljana, Dubrovnik, Tivat i Larnaka. Najzanimljivije je to što Air Serbia planira da poveća broj letova i za Istanbul, destinaciju ka kojoj je počela da leti pre dva meseca, te će od aprila umesto tri puta nedeljno, leteti čak sedam puta.

Air Serbia je ranije najavila da takođe planira da pokrene i novu liniju iz Kraljeva za Solun.

Tokom 2019. godine srpska nacionalna avio kompanija je prevezla više od 2,81 miliona putnika, a uz nove linije očekuje se da će broj putnika ove godine biti još veći.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

10. februar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Let

  Mina
   odgovori
  12/02/2020

  Hoce li biti leta za Lion?

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar