Alitalia – Promotivne cene za Afriku i Južnu Ameriku

Najniže cene za najbrže

Avio kompanija Alitalia pokrenula je još jednu promotivnu akciju tokom koje možete da kupite avio karte po sniženim cenama za šest destinacija u Africi i Južnoj Americi.

Promocija će trajati tokom celog avgusta i sve do 4. septembra 2019. godine, a ukoliko požurite možete da kupite avio karte po najnižim cenama i to za letove iz Beograda za Johanesburg po ceni već od 518 EUR, za Male od 633 EUR, za Rio De Žaneiro i Sao Paulo po ceni već od 659 EUR, za Buenos Ajres od 753 EUR, a za Santijago de Čile od 785 EUR.

Alitalia je snizila i cene avio karata za putovanja u biznis klasi za Brazil, pa avio karte za Rio de Janeiro i San Paolo možete da kupite po ceni od 2279 EUR.

Sve cene se odnose na povratne avio karte sa već uračunatim dodatnim troškovima.

Avio kompanija Alitalia nudi besplatan stopover u Rimu na letovima iz Beograda za Južnu Ameriku, a uslove ponude i druge detalje možete da pogledate ovde.

Promotivna ponuda za Južnu Ameriku važi za sva putovanja do 28. marta 2020. godine, a za Male u periodu od 25. oktobra 2019. do 28. marta 2020. godine.

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen pa predlažemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

8. avgust 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar