Qatar Airways – Specijalne cene avio karata uz najmanje 30% popusta

Produžena promotivna akcija: iskoristite priliku da ponovo otputujete u svet

Avio kompanija Qatar Airways pokrenula je veliku promotivnu akciju za destinacije u Aziji, Africi, Australiji i na Novom Zelandu uz veliki popust.

Samo do 11. oktobra možete da uštedite najmanje 30% na povratnim avio kartama u ekonomskoj i biznis klasi prilikom putovanja ka jednoj od svetskih destinacija ka kojoj leti avio kompanija Qatar Airways.

Ukoliko budete brzi možete na primer da kupite povratne avio karte za letove iz Beograda za Johanesburg po ceni već od 409 EUR, za Bangkok od 503 EUR, za Sejšele od 513 EUR, za Maldive od 527 EUR, za Melburn od 712 EUR, za Pert od 777 EUR, za Okland od 851 EUR, kao i za mnoge druge svetske destinacije.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Uz to, avio kompanija Qatar Airways pripremila je dodatne pogodnosti, kao što je mogućnost fleksibilnih izmena datuma putovanja.

Promotivna ponuda važi za putovanja od 8. oktobra 2020. do 30. septembra 2021. godine.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

10. oktobar 2020.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar