AtlasGlobal – Promotivna cena za Istanbul

Kupite avio karte za Istanbul po najpovoljnijoj ceni ove jeseni!

Do kraja oktobra, na sajtu playtravel.rs možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Istanbul po promotivnoj ceni.

Tokom nove promotivne akcije avio kompanije AtlasGlobal koja će trajati do 31. oktobra možete da kupite avio karte za letove Beograd Istanbul po ceni već od 89 EUR.

Promotivna ponuda avio kompanije AtlasGlobal obuhvata putovanja u periodu od 1. novembra do 31. marta 2018. godine, a mi izdvajamo nekoliko predloženih datuma putovanja (kliknite na datume za više detalja):

Kada kliknete na link otvoriće vam se tabela koja prikazuje i neke alternativne datume po istoj ili sličnoj ceni. Klikom na cenu možete da vidite informacije o letu, kao i da kupite avio karte za odabrani period.

Cena je za povratne avio karte na letovima iz Beograda za Istanbul, sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Avio kompanija Atlas Global svim svojim putnicima nudi besplatan autobuski transfer između aerodroma ,,Nikola Tesla” i nekoliko lokacija u Beogradu – više detalja možete pogledati ovde.

Preporučujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije AtlasGlobal

Rezervišite odmah avio karte kompanije AtlasGlobal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar