Avio kompanija omogućila kupovinu avio karata kriptovalutama

Da li kriptovalute osvajaju i avioindustriju?

Avio kompanija Far Eastern Air Transport, ogranak kompanije FAT Taiwan Inc., objavila je da će uskoro svojim putnicima omogućiti da kupe avio karte putem kriptovaluta.

Na ovaj način ona je postala jedna od retkih avio kompanija koja je odlučila da prihvati bitcoin uplate, a putnici osim samih avio karata mogu da plate i sve ostale dodatne usluge avio kompanije Far Eastern Air Transport.

Kako ističu u avio kompaniji, cilj im je da postanu pionir u avio industriji, jer kriptovalute predstavljaju budućnost za sve sektore uslužne delatnosti u turizmu.

Avio kompanija Far Eastern Air Transport trenutno obavlja letovu u istočnoj i jugoistočnoj Aziji, uključujući tu letove za Japan, Kambodžu, Filipine, Južnu Koreju, kao i brojne destinacije na Tajvanu.

Stručnjaci objašnjavaju da je odluka avio kompanije veoma logična obzirom na popularnost kriptovaluta u ovom delu sveta gde sve veći broj kompanija odlučuje da prihvati uplate putem bitcoin-a i drugih kriptovaluta kako bi privukli što veći broj klijenata.

Da li smatrate da je ovo pametan potez tajvanske avio kompanije? Da li bi i druge avio kompanije trebale da slede ovaj primer? Podelite vaše mišljenje sa drugim posetiocima našeg sajta!

autor: Playtravel

13. mart 2018.

Tagovi


Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar