Eurowings pokreće novu liniju iz Tivta

Ovog leta iz Tivta direktno ka dva nemačka grada!

Low cost avio kompanija Eurowings, deo kompanije Lufthansa, objavila je da će ovog leta pokrenuti drugu liniju iz Tivta za Nemačku.

Kako je saopšteno iz avio kompanije, počev od 1. juna ove godine, Eurowings će povezati Tivat i Štutgart. Low cost avio kompanija će obavljati letove dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom sve do kraja letnje sezone. Letovi se očekuju u jutarnjim časovima, a Eurowings će na ovim linijama koristiti letelice Airbus A319.

Najava nove linije došla je nakon što su predstavnici avio kompanije Lufthansa nedavno najavili mogućnost uspostavljanja novih letova iz Crne Gore.

Linija Tivat Štutgart je druga koju će Eurowings obavljati sa aerodroma u Tivtu, jer je prošle godine letela iz Tivta za Diseldorf, a tu liniju će obavljati i ove godine.

Avio karte se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

15. mart 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Eurowings

Rezervišite odmah avio karte kompanije Eurowings online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Bukilic Dusan
   odgovori
  11/07/2018

  Dobar Dan!
  Danas sam kupio kartu Tivat -Stutgart za mene i Zenu,medjutim mozda ona ne mogne putovati u terminu 16.07.’18,pa me interesuje dali u tom slucaju moze da putuje moja cerka umjesto nje?
  Srdacan Pozdrav!

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar