Biram gde putujem: Rajski hotel na idiličnom Hvaru, Little Green Bay Hotel

Little Green Bay hotel, na Hvaru, savršen predlog za Vaš odmor ovog leta.

U duhu praznične atmosfere, danas Vam predstavljamo naš novi omiljeni hotel Little Green Bay na Hvaru. Verujemo da će ovaj luksuzan, miran i prijateljski hotel ispuniti sva Vaša očekivanja.

Little Green Bay

Little Green Bay hotel nedavno otvoren tik uz kristalno plavo more u renoviranoj seoskoj kući donosi svežinu i garanciju savršenog odmora. Ime hotela potpuno odgovara opsiu i lokaciji, skriven u maloj uvali i okružen mediteranskim vrtom. Renovirana stara kamena kuća postala je mesto hedonizma, spoj prirodnih materijala u enterijeru spaja se sa eksterijerom te nastavlja skroz do obale mora gde gosti pravo sa ležaljke uskaču u tirkizno prostranstvo.

Rezervišite odmah hotelski smeštaj u hotelu Little Green Bay Hvar po promotivnim cenama pozivom našeg call centra +381 65 8728 350 ili mailom na hotel@playtravel.rs

Sa samo 15 soba mir će Vam biti zagarantovan. Sa najboljim mediteranskim restoranom ugodiće Vašim gastronomskim čulima, sa drvoredom duž privatne plaže i specijalizovanim terapeutskim masažama omogućiće Vam potpuno opuštanje dok će izletima brodom zadovoljiti avanturistu u Vama. 

Ostrvo Hvar


litlle green bay 1-malaNajsunčanija destinacija na jadranskom moru, Hvar je broj jedan kad su u pitanju svi superlativi turizma, i lepote, u Hrvatskoj. Uz Dubrovnik, Hvar je najposećenija turistička destinacija. grad Hvar, noseći stub turizma ostrva, poznat je po svojim modernim i otmenim hotelima, elegantnim restoranima i popularnim barovima i noćnim klubovima. Hvar je mesto gde svi žele biti viđeni.
Osim po daleko poznatom luksuzu, ostrvo je poznato po svojim poljima lavande, koja obeležavaju pejzaž, kao i po specifičnom aromatičnom mirisu koji asocira na mediteranski način živote, a potiče od brojnih stabala ruzmarina i čubra.

Grad Hvar


litlle green bay 3-malaGrad Hvar je glavna luka i najposećenija tačka na ostrvu. Čudno je ali istinito, da mali gotički trg, upkviren zdinama iz 13.veka,u sezoni stane oko 20 hiljada turista. Zbog luksuzne i otmene aure koja se širi oko ostrva i grada Hvar, turisti dolaze da bi bili viđeni. Uz brojne antičke lokalitete, specifičnu harizmu grada i lepe plaže pretežni motiv je ipak neponovlji noćni provod.

Fortica


litlle green bay 2-malaIznad starog grada Hvara, na brdu uzdiže se gradska tvrđava. Hvarani je tradicionalno zovu Fortica, iako nosi ime tvrđava Španjola.
Mrežom uskih, krivudavih ulica koje vode od trga Sv. Stjepan možete se popeti do tvrđave, izgrađene na mestu srednjovekovnog zamka koji je bio okosnosica odbrane od Turaka. Pogled sa tvrđave na luku je veličanstven, a u jednom od popolarnih kafića na vrhu možete popiti jednu od najboljih kafa u gradu.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar