Emirates – Indonezija na dlanu

Uz odlične konekcije i povoljne cene avio kompanije Emirates, Indonezija nikad nije bila bliža!

Avio kompanija Emirates nudi odlične konekcije za letove iz regiona za Denpasar i Džakartu, a trenutno je u toku i promotivna akcija za ove destinacije u Indoneziji.

Avio karte za letove za Denpasar do početka jula možete da kupite po ceni već od 735 EUR, dok avio karte za Džakartu možete da kupite po ceni od 806 EUR

Promotivna akcija će trajati do 2. jula 2018. godine, a cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

Ponuda obuhvata letove iz Beograda, kao i iz Sarajeva, Skoplja, Tivta ili Dubrovnika, ali se cene razlikuju u zavisnosti od mesta poletanja.

Avio kompanija Emirates nudi četiri svakodnevna leti za Bali, dva za Denpasar i dva za Džakartu, a svi letovi se obavljaju sa presedanjem u Dubaiju.

Indonezija je zemlja kontrasta koja kombinuje haotične urbane sredine i prelepe pejzaže. Pored tipičnih plaža i glavnih atrakcija, Indonezija i Bali nude mnogo više. Netaknuta priroda, male slatke kućice i brojni hramovi učiniće da vam srce brže kuca.

Broj mesta je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

17. maj 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar