Emirates ponovo nudi letove iz Beograda ka svetu

Emirates i FlyDubai od 9. jula ponovo spajaju Beograd sa svetskim destinacijama

Avio kompanija Emirates, uz kodšer sporazum sa avio kompanijom FlyDubai, svim putnicima iz Srbije nudi letove za Dubai kao i ostatak sveta.

Linija Beograd Dubai će biti obnovljena od 9. jula 2020., a liniju će obavljati avio kompanija FlyDubai i to tri puta nedeljno: četvrtkom, subotom i nedeljom. Planirani polazak iz Beograda je oko 14:00h, sa dolaskom u Dubai oko 21:20h. U povratku FlyDubai nudi polaske iz Dubaija oko 09:05h, sa dolaskom u Beograd oko 13:00h. Navedena vremena su lokalna.

Avio kompanija Emirates nudi povoljne konekcije iz Dubaija ka više od 50 destinacija širom sveta, poput linija za Auckland, Melbourne, Sidnej, Perth, Osaku, Tokio, Singapur, Hong Kong ili Kolombo.

FlyDubai takođe planira da obnovi liniju Sarajevo Dubai od 8. jula, kao i letove na liniji Dubrovnik Dubai.

Red letenja je podložan promeni, a preporučeno je da putnici provere ispravnost putnog dokumenta koji posedujete sa konzularnim odeljenjem Ambasade zemlje u koju putujete pre putovanja.

Avio karte za letove iz Beograda ka bilo kojoj od navedenih destinacija možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

1. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar