Emirates – Povoljne cene za Indoneziju

Povoljne konekcije i letovi za Bali i Džakartu!

Avio kompanija Emirates trenutno putnicima pruža mogućnost da odaberu neki od svakodnevnih letova za Denpasar ili Džakartu po povoljnoj ceni.

Letovi ka atraktivnim destinacijama u Indoneziji se obavljaju preko aerodroma u Dubaiju. Linija Beograd Dubai se obavlja polascima sa beogradskog aerodroma ,,Nikola Tesla” oko 12:30h, sa dolaskom u Dubai oko 20:00h. Sa aerodroma u Dubai Emirates nudi letove oko 1:50h za Denpasar i oko 4:25h za Džakartu sa dolaskom na obe destinacije nakon 15:00h.

I u povratku avio kompanija Emirates nudi povoljne konekcije za putovanja za Beograd sa polascima iz Denpasara oko 00:05h i Džakarte oko 17:55h i dolaskom u Beograd oko 10:40h.

Emirates promotivne povoljne cene avio karte Beograd

Avio karte odmah možete da kupite za letove iz Beograda za Džakartu po ceni već od 537 EUR, a za Denpasar od 556 EUR. Sve cene su za povratne avio karte sa uračunatim svim taksama.

Navedene cene su za letove iz Beograda, ali avio kompajnija Emirates nudi povoljne avio karte za putovanja iz Sarajeva i Skoplja po sličnim cenama.

Broj mesta po najnižim cenama ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

17. april 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar