Ethiopian Airlines – destinacija nedelje: Lusaka

Samo ove nedelje, kupite avio karte po sniženoj ceni za Lusaku i otkrijte Zambiju!

Avio kompanija Ethiopian Airlines i ove nedelje nastavlja da promoviše atraktivne destinacije u Africi, a ovog puta možete da kupite povoljne avio karte za glavni grad Zambije.

Povratne avio karte za Lusaku možete da kupite po ceni već od 817 EUR, a svi dodatni troškovi su već uračunati u ovu cenu.

Avio kompanija Ethiopian Airlines putnicima pored odlične usluge na svim letovima iz Beograda nudi brze konekcije sa minimalnim zadržavanjem pri presedanju, a putnicima u ekonomskoj klasi omogućeno je da ponesu dva komada prtljaga težine do 23 kilograma, a ponuđen je i besplatan izbor sedišta u avionu. Ethiopian Airlines je članica Star Alliance pa putnici mogu da skupljaju milje na letovima ove avio kompanije.

Ethiopian Airlines je najbolja i najbrže rastuća afrička avio kompanija po oceni prestižnog Skytrax-a. Ova avio kompanija poseduje flotu od 97 aviona prosečne starosti od pet godina sa kojim leti ka više od 100 internacionalnih destinacija.

Broj mesta po sniženoj ceni je ograničen, pa preporučujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

8. mart 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar