Ethiopian Airlines – Promotivna cena za Madagaskar

Najbolja afrička avio kompanija nudi najpovoljnije cene za Madagaskar

Avio kompanija Ethiopian Airlines ovih dana u ponudi ima povoljne avio karte za letove iz Beograda ka dve destinacije na Madagaskaru.

Povratne avio karte za Antananarivo i Nosy Be možete da kupite po ceni već od 779 EUR, a svi dodatni troškovi su već uračunati u ovu cenu.

Avio kompanija Ethiopian Airlines na svim letovima nudi brze konekcije sa minimalnim zadržavanjem pri presedanju, a putnicima u ekonomskoj omogućeno je da ponesu dva komada prtljaga težine do 23 kilograma, a ponuđen je i besplatan izbor sedišta u avionu. Ethiopian Airlines je članica Star Alliance pa putnici mogu da skupljaju milje na letovima ove avio kompanije.

Ethiopian Airlines je najbolja i najbrže rastuća afrička avio kompanija po oceni prestižnog Skytrax-a. Ova avio kompanija poseduje flotu od 97 aviona prosečne starosti od pet godina sa kojim leti ka više od 100 internacionalnih destinacija.

Broj mesta je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

3. februar 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar