Ethiopian Airlines – Specijalna cena za Sejšele

Kupute avio karte po najpovoljnijoj ceni za Sejšele

Avio kompanija Ethiopian Airlines ove nedelje nudi avio karte po specijalnoj promotivnoj ceni za letove iz Beograda za Sejšele.

Povratne avio karte za Sejšele možete da kupite po ceni već od 554 EUR, a svi dodatni troškovi su već uračunati u ovu cenu.

Pored odlične usluge, avio kompanija Ethiopian Airlines na svim letovima iz Beograda nudi brze konekcije sa minimalnim zadržavanjem pri presedanju, a putnicima u ekonomskoj klasi omogućeno je da ponesu dva komada prtljaga težine do 23 kilograma, a ponuđen je i besplatan izbor sedišta u avionu. Ethiopian Airlines je članica Star Alliance pa putnici mogu da skupljaju milje na letovima ove avio kompanije.

Ethiopian Airlines je najbolja i najbrže rastuća afrička avio kompanija po oceni prestižnog Skytrax-a. Ova avio kompanija poseduje flotu od 97 aviona prosečne starosti od pet godina sa kojim leti ka više od 100 internacionalnih destinacija.

Preporučujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

19. februar 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar