FlyDubai – Do 30% popusta za odmor iz snova

Planirajte unapred i kupite avio karte po najpovoljnijim cenama za Dubai, Muskat, Kolombo i druge atraktivne destinacije

Avio kompanija FlyDubai pokrenula je novu promotivnu akciju tokom koje možete da kupite avio karte po najjeftinijim cenama ukoliko planirate unapred.

Najnovija promotivna akcija će trajati do 15. maja i do tad možete kupite avio karte uz popust od 20% za putovanja u periodu od 10. maja do 11. juna 2018. godine, kao i popust od 30% ukoliko isplanirate putovanje u periodu od 1. septembra do 20. decembra.

Promotivne cene uključuju prtljag i odnose se na letove iz Beograda za Dubai, Muskat, Salalah, Zanzibar, Kolombo, Kilimandžaro kao i neke druge destinacije.

Uz ovu promotivnu akciju, avio kompanija FlyDubai podsetila je i na promotivnu akciju ,,Kids Fly Free” koja omogućuje da deca u pratnji barem jedne odrasle osobe dobijaju besplatne avio karte (plaćaju se samo takse).

Promotivna akcija će trajati do 31. maja 2018. i važi za decu uzrasta od 2 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe, a za period putovanja od 1. juna do 31. avgusta 2018.

Broj mesta je ograničen pa preporučujemo da ih kupite odmah online po najnižoj ceni putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

9. maj 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar