FlyDubai – Kids fly free promotivna akcija

Najpovoljnija ponuda za porodično putovanje u Dubai: kupite avio karte po ceni već od 269 EUR, za decu besplatno!

Avio kompanija FlyDubai pokrenula je novu promotivnu akciju tokom koje deca u pratnji odrasle osobe ne plaćaju avio karte.

Promotivna ponuda ,,Kids fly free” će trajati do 31. marta 2019., a dečije avio karte možete da kupite samo po ceni dodatnih troškova.

Neophodno je da deca budu uzrasta od 2 do 12 godina, kao i da putuju u pratnji bar jedne odrasle osobe. Uz jednu odraslu osobu možete rezervisati besplatne avio karte za najviše tri deteta.

Promotivna akcija se odnosi na putovanja u periodu od 6. maja do 25. juna, kao i od 8. do 30. septembra 2019. godine.

Low cost avio kompanija FlyDubai obavlja direktne letove iz Beograda za Dubai, kao i sa drugih aerodroma u regionu, a putnici mogu da nastave svoje putovanje ka drugim destinacijama ka kojim avio kompanija FlyDubai obavlja letove ili ka destinacijama iz mreže avio kompanije Emirates.

Avio kompanija FlyDubai takođe nudi i specijalne grupne cene za 10 i više putnika na preko 150 destinacija u svojoj mreži.

Broj mesta je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

7. februar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar