FlyDubai: Kolombo Specijalna cena

FlyDubai: Specijalna cena avio karata za liniju Beograd – Kolombo

Low cost avio kompanija FlyDubai iz Ujedinjenih Arapskih Emirata vratila se na aerodrom Dubai International i ponovo uspostavila letove iz Beograda do Kolomba.

Low cost avio kompanija Flydubai na Dubai međunarodni aerodrom

Međunarodni aerodrom Dubai (oznaka DXB) ovih dana doživljava velike promene, jer se renovira njegov Terminal 2, a zbog toga su premešteni brojni letovi na susedni aerodrom Dubai World Central. Ovakva izmena zakomplikovala je konekcije putnicima iz Srbije, pa raduje vest da se stvari polako vraćaju u normalu.

 

Nasuprot prvobitnim vestima koji su naslućivali da će let Beograd – Kolombo biti dostupan tek krajem narednog meseca, letovi do Kolomba su već sad normalizovani i vraćeni na redovnu liniju.

 

Zbog toga low cost avio kompanija FlyDubai ponovo je ponudila domaćim putnicima specijalnu cenu za letove do Kolomba sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”, pa se avio karte mogu kupiti već od 490 EUR.

 

Ova cena se odnosi na povratnu avio kartu sa uključenim svim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije FlyDubai. Period prodaje do 31. oktobra 2014. godine, a do kad se mogu kupiti avio karte i za period putovanja, to jest, 31. oktobra 2014.

 

Avio kompanija FlyDubai takođe je promenila cenu avio karte za liniju Beograd – Dubai, koja sad može da se kupi od 367 EUR. Ova cena je takođe sa svim uključenim dodatnim troškovima, standardnom uslugom avio kompanije i važi za povratne avio karte.

 

Iako je period prodaje dugačak, opet se savetuje da pozovete odmah, jer je broj raspoloživog mesta ograničen.

 

Low cost avio kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata takođe je danas objavila da za Novogodišnje praznike 2014/2015. uvodi četiri nova leta i to 26. i 29. decembra ove godine, kao i 2. i 5. januara 2015. godine. Nasuprot tome, otkazan je let planiran za 1. januar 2015. godine.

 

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar