FlyDubai – Letovi iz Podgorice za Dubai preko Sarajeva

Avio karte su već u prodaji

Avio kompanija FlyDubai će počev od 1. novembra ove godine uspostaviti liniju iz Podgorice za Dubai, preko Sarajeva.

Linija Podgorica Dubai će biti uspostavljena kao zamena za dosadašnju liniju Sarajevo Dubai i umesto sezonske linije Tivat Dubai, koja će biti obustavljena sa završetkom letnjeg reda letenja, 29. oktobra 2017. godine.

Od početka novembra, avio kompanija FlyDubai obavljaće letove iz Podgorice za Dubai, preko Sarajeva dva puta nedeljno, sredom i subotom.

Letovi iz Podgorice za Dubai su predviđeni za 15:10h, sletanje u Sarajevo se očekuje u 16:10h, dok se letovi iz Sarajeva za Dubai očekuju u 17:10h sa sletanjem u Dubai oko 1:45h po lokalnom vremenu narednog dana. Letovi iz Dubaija za Sarajevo su predviđeni u 8:55h, sa dolaskom u Sarajevo oko 12:20h i zatim polaskom iz Sarajeva u 13:20h za Podgoricu, sa očekivanim sletanjem u glavni grad Crne Gore oko 14:20h.

Sve letove avio kompanija FlyDubai će obavljati letelicom Boeing 737-800 sa 174 putničkih mesta (12 u biznis klasi i 162 u ekonomskoj).

Zbog toga što se letovi između Podgorice i Dubaija obavljaju preko Sarajeva, avio kompanija FlyDubai ponudila je svim putnicima avio karte i za letove između Podgorice i Sarajeva prema posebnoj dozvoli o tzv. “Petoj vazduhoplovnoj slobodi”.

Avio karte se već nalaze u prodaji. Povratne avio karte za letove između Sarajeva i Podgorice možete da kupite po ceni već od 200 EUR, avio karte za letove Sarajevo Dubai su već od 300 EUR, dok avio karte za letove iz Podgorice za Dubai možete da kupite po ceni već od 365 EUR.

Kupite avio karte odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar