FlyDubai – Nova linija za Kilimandžaro

Od oktobra iz Beograda i ka Kilimandžaru

Low cost avio kompanija FlyDubai od 31. oktobra planira da uspostavi letove Dubai Kilimandžaro, uz povoljne veze za letove iz Beograda.

Povratne avio karte možete da kupite odmah po ceni od 559 EUR, dok su avio karte za putovanje u biznis klasi po ceni od 1899 EUR. Cena je navedena sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije FlyDubai.

Liniju Dubai – Kilimandžaro avio kompanija FlyDubai planira da obavlja šest puta nedeljno.

Iz Beograda, letovi će se obavljati dva puta nedeljno u odlasku, utorkom i četvrtkom, kao i jednom nedeljno u povratku, subotom.

Letovi iz Beograda za Dubai su predviđeni za 13:00h, sa dolaskom u Dubai u 21:15h, dok se polazak na liniji Dubai – Kilimandžaro očekuje u 2:40h sa dolaskom na čuvenu destinaciju u Tanzaniji u 7:45h.

Letovi Kilimandžaro Dubai se očekuju u 22:10h, sa dolaskom u 4:55h u Dubai, a svima koji putuju za Srbiju potom na raspolaganju stoji linija Dubai Beograd sa polaskom u 9:05h, kao i sletanjem na aerodrom “Nikola Tesla” oko 12:15h.

Budite među prvima koji će istražiti ovu uzbudljivu afričku destinaciju odakle se može otići na planinarenje na Kilimandžaro ili na safari u čuvenom nacionalnom parku Serenge.

Broj mesta je ograničen pa preporučujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar