FlyDubai planira da poveća broj letova ka gradovima regiona

FlyDubai uskoro na većem broju linija i letova u regionu

Low cost avio kompanija FlyDubai početkom meseca započela je proces obnove letova ka destinacijama iz svoje mreže, a to planira da nastavi i u narednom periodu.

Počev od 9. jula avio kompanija FlyDubai ponovo leti između Beograda i Dubaija, a od 10. jula je obnovila i liniju Sarajevo Dubai. Kako navode iz low cost avio kompanije u narednom periodu planirano je da budu obnovljene skoro sve linije ka destinacijama u regionu, ali tempo zavisi od trenutne zdravstvene situacije i odluka državnih institucija.

FlyDubai planira da obavi letove između Tivta i Dubaija 30. jula i 7. avgusta, dok će liniju Skoplje Dubai ponovo pokrenuti od 3. septembra 2020. Početkom septembra je planirano i da low cost avio kompanija poveća broj letova između Beograda i Dubaija, kao i Sarajeva i Dubaija.

Sa druge strane, avio kompanija FlyDubai ove godine neće obnavljati letove za Dubrovnik, a linija Zagreb Dubai je trenutno takođe pod znakom pitanja. U avio kompaniji se nadaju da bi avioni mogli da polete za glavni grad Hrvatske tokom zimskog reda letenja, od kraja oktobra, ali to zavisi od nekoliko faktora. Predstavnici low cost avio kompanije su za sad odlučili da konačnu odluku ostave za kasnije.

Trenutno ne postoje specijalni uslovi za ulazak u Dubai, a svi putnici se prilikom dolaska testiraju na aerodromu, dok se na rezultate čeka ne duže od 48h.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu. Informacije su tačne na dan objavljivanja.

autor: Playtravel

25. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar