FlyDubai – Povoljne avio karte za Tanzaniju

Kupite povoljne avio karte za letove iz Beograda za tri destinacije u Tanzaniji po ceni već od 550 EUR

Avio kompanija FlyDubai putnicima iz Srbije nudi dobre konekcije i povratne avio karte po povoljnim cenama za tri destinacije u Tanzaniji.

FlyDubai obavlja letove za Zanzibar četiri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom, petkom i subotom, a avio karte za letove iz Beograda možete da kupite po ceni već od 640 EUR. Povratne avio karte za putovanje u biznis klasi možete da kupite po ceni od 1752 EUR

Avio karte za Kilimandžaro možete da kupite po ceni od 569 EUR, a za putovanja u biznis klasi od 1975 EUR. Low cost avio kompanija FlyDubai letove iz Beograda za Kilimandžaro obavlja tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

FlyDubai ovim danima obavlja i letove iz Beograda za Dar es Salam. Povratne avio karte za Dar es Salam možete da kupite po povoljnoj ceni i to već od 550 EUR, dok su avio karte za putovanja u biznis klasi od 2.299 EUR

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije FlyDubai. Letovi se obavljaju sa presedanjem u Dubaiju.

Tanzanija je istočnoafrička država koja je u poslednje vreme postala privlačna turistička destinacija za naše turiste. Osim poseta čuvenom nacionalnom parku Serengeti u ovoj zemlji možete doživeti Kilimandžaro, najvišu planinu u Africi ili se opustiti u egzotičnim letovalištima na ostrvu Zanzibar i uživati u toplom Indijskom okeanu.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

15. januar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar