LOT pokreće liniju za Majami

Od narednog leta  četiri puta nedeljno najmodernijim avionima za Majami – avio karte po ceni već od 548 EUR možete da kupite odmah!

Avio kompanija LOT zvanično je objavila da će od juna 2019. godine pokrenuti novu prekookeansku liniju za Severnu Ameriku.

Poljska avio kompanija će pokrenuti liniju Varšava Majami počev od 1. juna 2019. godine, a letove će obavljati četiri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, petkom i subotom.

Polasci iz Varšave se očekuju oko 12:05h, sa dolaskom u Majami oko 17:30h po lokalnom vremenu (najkraće vreme leta bi trebalo da bude oko 11 sati i 25 minuta), dok je polazak iz Majamija predviđen za 20:05h, po lokalnom vremenu, sa dolaskom u Varšavu oko 12:15h. Letovi iz Majamija za Varšavu bi trebalo da traju oko 10h.

Sve letove na ovoj liniji avio kompanija LOT će obavljati najmodernijim avionima u svojoj floti tipa Boeing B787-8 Dreamliner.

LOT nudi odlične konekcije za letove iz Beograda i regiona, za Majami preko Varšave: povratne avio karte možete da kupite odmah za letove iz Beograda za Majami po ceni već od 558 EUR, dok su avio karte za letove iz Zagreba za Majami već od 548 EUR.

U promotivnoj ponudi se trenutno nalaze i povoljne avio karte za letove u Premium Economy i Business klasi, kao i letovi iz Budimpešte, Beča ili Ljubljane za Majami.

Pogledajte i ponudu poljske avio kompanije za Njujork i Čikago, kao i destinacije u Poljskoj.

Linija iz Varšave za Miami je 14. dugolinijska linija avio kompanije LOT, a Majami je šesta destinacija u Severnoj Americi u mreži poljske avio kompanije. Pored letova iz Varšave, LOT takodje ima dugolinijske polaske iz Budimpešte, Krakova i Rzeszova, a avio kompanija može da se pohvali sa više od 100 linija ka destinacijama u Evropi, Aziji i Severnoj Americi.

autor: Playtravel

15. novembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar