LOT – Promotivna ponuda za Los Anđeles

Avio karte za letove iz Beograda, Zagreba ili Ljubljane za Los Anđeles sada možete da kupite po ceni već od 545 EUR

Avio kompanija LOT trenutno nudi povoljne avio karte za letove iz Beograda, Zagreba i Ljubljane za Los Anđeles.

Avio karte za letove Beograd Los Anđeles možete da kupite odmah po ceni već od 545 EUR, iz Zagreba od 645 EUR, a iz Ljubljane za Los Anđeles po ceni od 696 EUR.

Specijalna ponuda za Los Anđeles obuhvata i povoljne cene za putovanja u LOT Premium Economy klasi pa avio karte za letove iz Beograda možete da kupite po ceni od 895 EUR, iz Zagreba od 1195 EUR, a iz Ljubljane od 1346 EUR.

Na kraju, snižene su i cene za putovanja u biznis klasi za Los Anđeles i avio karte za letove iz Zagreba možete da kupite po ceni od 2495 EUR, iz Beograda po ceni od 2710 EUR, kao i iz Ljubljane po ceni od 2996 EUR.

Sve cene su navedene sa svim uračunatim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije LOT.

Poljska avio kompanija sve letove za Los Anđeles obavlja najmodernijim avionom Boeing 787-8 Dreamliner, a liniju iz regiona održava sa presedanjem u Varšavi.

Linije Beograd Los Anđeles i Zagreb Los Anđeles se obavljaju dva puta nedeljno i to ponedeljkom i petkom, sa povratkom u Beograd utorkom i subotom, kao i subotom za Zagreb. Linija Ljubljana Los Anđeles se obavlja jednom nedeljno i to ponedeljkom, dok su povratni letovi predviđeni za subotu.

Predlažemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

22. decembar 2017.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar