Lufthansa pokreće letove iz Crne Gore početkom 2019. godine

Od naredne godine redovne linije iz Tivta ka dve destinacije u Nemačkoj! 

Avio kompanija Lufthansa zvanično je potvrdila da će od aprila pokrenuti dve direktne redovne linije iz Tivta ka destinacijama u Nemačkoj.

Lufthansa će prvo od 13. aprila uspostaviti direktne letove Tivat Minhen, a samo dan kasnije nemačka avio kompanija će pokrenuti i letove na liniji Tivat Frankfurt. Na obe linije Lufthansa će leteti jednom nedeljno tokom cele godine: subotom će obavljati letove iz Tivta za Minhen, a nedeljom za Frankfurt.

Nemačka avio kompanija će na obe linije koristiti avion Airbus A319 sa 136 putničkih mesta.

Na liniji Tivat Minhen već leti avio kompanija Montenegro Airlines, dok na liniji za Franfurt iz Tivta trenutno ne leti nijedna druga avio kompanija.

Avio karte se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah danas.

Izvršni direktor ,,A.D. Aerodromi Crne Gore” Danilo Orlandić naveo je povodom dolaska avio kompanije Lufthansa da je nemačko tržište od izuzetnog značaja za crnogorski turizam, ali i da avio kompanija preko svojih aerodroma u Nemačkoj nudi odlične veze sa ostatkom sveta zbog čega su nove linije korisne za putnike i iz Crne Gore.

Aerodromi u Tivtu i Podgorici beleže rast broja putnika ove godine i mnogo bolje rezultate u odnosu na prošlu godinu, a do sad su već uslužili ukupno više od dva miliona putnika.

autor: Playtravel

27. novembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar