Air Serbia povećava broj letova prema Crnoj Gori

Više letova i veći avioni između Srbije i Crne Gore

Nakon što je objavljeno da će avio kompanija Montenegro Airlines biti ugašena, avio kompanija Air Serbia je najavila da će povećati broj letova iz Beograda za Tivat i Podgoricu.

Srpska avio kompanija očekuje povećanje potražnje na linijama Beograd Tivat i Beograd Podgorica, pa je u Air Serbia odlučeno da se u najkraćem roku povećaju kapaciteti na ovim letovima kako bi svi putnici koji žele da putuju između Srbije i Crne Gore imali tu priliku.

Osim četiri dodatna leta tokom prazničnih dana, u avio kompaniji Air Serbia je donesena odluka i da se na linijama koriste letelice Airbus A319 i Airbus A320 koji imaju dvostruko više sedišta u odnosu na avione ATR72, koji su do sad korišćeni na letovima između Srbije i Crne Gore.

Air Serbia je takođe angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici i Tivtu kako bi bila u mogućnosti da usluži sve putnike u novim okolnostima.

Očekuje se da će srpska avio kompanija načiniti dodatne izmene i potencijalno uvesti nove letove, ukoliko se za tim pokaže potreba.

Republika Srbija je povećala svoj vlasnički udeo u avio kompaniji Air Serbia sa dosadašnjih 51% na 82%, čime je udeo avio kompanije Etihad Airways smanjen na 18%. U avio kompaniji veruju da će ovaj potez stvoriti osnovu za dalje nesmetano poslovanje avio kompanije.

autor: Playtravel

30. decembar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar