Lufthansa – Povoljne avio karte za Evropu

Jeftinije do evropskih gradova!

Avio kompanija Lufthansa trenutno u svojoj ponudi ima povoljne cene avio karata za letove iz Beograda do mnogih destinacija u Evropi.

Najpovoljnije avio karte možete da kupite za letove iz Beograda za Madrid po ceni već od 149 EUR, avio karte za Barselonu, Basel, Ženevu, Malagu i Palma de Majorku su od 159 EUR, za Pariz i Cirih od 169 EUR, za Amsterdam i Talin od 179 EUR, a za Đenovu, Luksemburg, Milano, Nicu, Beč, Sevilju, Porto, Geteborg, Lisabon i Valensiju već od 199 EUR.

Avio karte Lufthansa

U ponudi avio kompanije Lufthansa se nalaze i povoljne avio karte za Palermo, Veronu, Marsej, Bari, Firencu, Kataniju i Napulj po ceni od 209 EUR, za Dablin i Tuluz od 219 EUR, Lion od 229 EUR, za Bilbao i Maltu od 239 EUR, za Aberdin i Alikante od 249 EUR, za Edinburg od 259 EUR, a za Birmingen i Mančester od 269 EUR.

Cene u ovoj ponudi su navedene sa već uračunatim dodatnim troškovima i odnose se na povratne avio karte za letove iz Beograda.

U ponudi se takođe nalaze i avio karte po povoljnim cenama za letove iz Zagreba, Budimpešte ili Sarajeva.

Avio kompanija Lufthansa trenutno nudi povoljne avio karte i za letove ka destinacijama u Nemačkoj i Severnoj Americi.

Broj mesta po najnižim cenama je ograničen na svim letovima pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

3. mart 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Lufthansa

Rezervišite odmah avio karte kompanije Lufthansa online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar