Nacionalni štrajk u Francuskoj otkazuje letove

Narednih nekoliko dana će biti otkazano oko 20% letova

Veliki nacionalni štrajk u Francuskoj koji će biti održan 5. decembra, kao i štrajk francuske kontrole leta koji će trajati od 5. do 7. decembra odložiće mnoge letove iz kao i ka francuskim gradovima.

Osim što će štrajk otkazati oko 90 odsto brzih vozova i 40 odsto Eurostar vozova, pogođen će biti i vazdušni saobraćaj. Po trenutnoj proceni avio kompanije će otkazati oko 20% letova, pretežno letove unutar Francuske.

Tim povodom oglasila se avio kompanija Air France, čiji predstavnici su istakli da letovi Beograd Pariz neće biti otkazani, kao ni letovi ka drugim destinacijama u regionu, kao što su linije iz Pariza za Zagreb ili Ljubljanu.

Imate poteškoća sa letom avio kompanije?

Unesite detalje Vašeg leta i odmah podnesite zahtev za finansijsku nadoknadu

 

Francuska avio kompanija takođe je navela da će na svim dugolinijskim letovima saobraćati normalno, dok će biti otkazano oko 30% letova unutar Francuske. Ipak, moguće su naknadne izmene.

Protesti se održavaju povodom najavljene reforme penzija, a podržavaju ga, između ostalih, prosvetni radnici, policajci, sindikati, studenti, kao i radnici u avio industriji.

autor: Playtravel

4. decembar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar