Provedite najromantičniji Dan Zaljubljenih u Barseloni

Barselona nudi dovoljno razloga za nezaboravno romantično putovanje!

Španci svoje lepše polovine nazivaju „polovinom narandže” – pa preporučujemo da povedite vašu polovinu na nezaboravno romantično putovanje u Barselonu.

Vašu romantičnu avanturu možete započeti noćnom La Pedrera turom. Ona je do pre nekoliko godina bila rezervisana samo za odabrane, ali sada je spremna da oduševi i vas! Preporučujemo vam i da podelite Paelju, jedno od najpopularnijih španskih specijaliteta, a posle toga možete da odete i na tapas uz dobro vino i flamenko u nekom od gradskih barova. Kraj dana možete da provedete na brdašcetu Turo De La Rovira, koji će vam dati fantastičan pogled na zalazak sunca, kao i pogled na Barselonu u svim pravcima.

Provedite najromantičniji Dan Zaljubljenih u Barseloni

Ponuda za romantični Dan Zaljubljenih u Barseloni obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i odabrani broj noćenja u hotelu.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama online ili pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350

Predloženi datum polaska:

12. februar
13. februar

Predloženi datum povratka:

15. februar
16. februar
17. februar

Lista predloženih datuma putovanja su poređani od najpovoljnijih ka skupljim.

Ayre Hotel Gran Via 4* ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link > > >


Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma u Barseloni

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar