Air Serbia obnavlja letove ka Barseloni, Madridu i Nici

Air Serbia opet na direktnim linijama za Španiju i Azurnu obalu

Avio kompanija Air Serbia je tokom jučerašnjeg dana obnovila letove iz Beograda na dve linije, a tokom današnjeg dana se očekuju da budu otvoreni letovi na još jednoj.

Kako je i bilo predviđeno, u nedelju su obnovljene linije Beograd Madrid i Beograd Nica, a kasnije danas se očekuje da budu uspostavljeni i direktni letovi iz Beograda za Barselonu. Ka obe španske destinacije srpska avio kompanija će leteti dva puta nedeljno, za Madrid četvrtkom i nedeljom, do Barselone petkom i ponedeljkom, dok će ka Nici leteti jednom sedmično i to nedeljom.

Sve tri linije su uspostavljene tokom juna 2019. godine. Letovi ka španskim destinacijama su pokrenuti nakon više od 20 godina pauze, jer je JAT leteo ka Španiji sve do 1998. godine. Linijama za Španiju i Azurnu obalu u srpskoj avio kompaniji se nadaju da će ponuditi dobre konekcije iz regiona ka popularnim mediteranskim destinacijama.

Direktor za komercijalu i strategiju avio kompanije Air Serbia, Jirži Marek naveo je da su srpskoj avio kompaniji veoma zadovoljni zbog obnavljanja letova ka Madridu, Barseloni i Nici koji su od samog uvođenje prošle godine privukli veliku pažnju putnika. Kako je Marek objasnio, letovi za Barselonu, Nicu i Madrid mogli bi da budu interesantni poslovnim ljudima, kao i putnicima koji planiraju zasluženi i dugo očekivani odmor.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

13. jul 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar