Nezaboravni Uskrs u Parizu

Osetite uskršnju atmosferu u Gradu svetlosti!

Mada Pariz spada u grupu destinacija koje uvek vredi posetiti, ovaj grad posebno zasija za vreme uskršnjih praznika. Da se Uskrs bliži najlakše možete primetiti kada brojne poslastičarnice i čokolaterije počnu da ukrašavaju svoje izloge aranžmanima sačinjenih od čokoladnih zeka, slatkih uskršnjih jaja i sličnim prazničnim slatkišima.

Naš predlog je da svoju posetu Parizu započnete pre prazničnog vikenda, jer će već tad u gradu biti dosta zanimljivih dešavanja. Kao i svake godine u Parizu će biti organizovani brojni uskršnji koncerti, najmlađi posetioci će imati priliku da učestvuju u potrazi za uskršnjim jajima, a svi zajedno će moći da uživaju u prelepim kutcima grada koji će biti svečano ukrašeni tokom praznika.

Možete da iskoristite i priliku da obiđete najpoznatije lokacije Pariza. Muzej Luvr će raditi tokom uskršnjeg vikenda, Versajska palata je otvorena za posetioce, kao i mnogi restorani, poput onog koji se nalazi u Ajfelovom tornju.

Ponuda za uskršnje dane u Parizu obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i odabrani broj noćenja u hotelu.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama online ili pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350

Predloženi datum polaska:

7. april
8. april
9. april

Predloženi datum povratka:

12. april
13. april
14. april

Lista predloženih datuma putovanja su poređani od najpovoljnijih ka skupljim

Hotel Libertel Canal Saint Martin ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar