Od sada još jednostavnije za Dubai

UAE popustio mere za ulazak u Dubai za srpske državljane

Ujedinjeni Arapski Emirati su srpskim državljanima olakšali ulazak u Dubai, jer oni više ne moraju da rade PCR test na aerodromu i idu u samoizolaciju.

Kako je objašnjeno, putnicima iz Srbije će biti dozvoljen ulazak u Dubai uz posedovanje negativnog PCR testa koji nije stariji od 96 sati u odnosu na datum putovanja. Test je neophodno imati prilikom prijave putnika na let iz Beograda.

Do sada su putnici morali da imaju negativan PCR test ne stariji od 48 sati, ali su onda bez obzira na to morali da urade još jedan test na samom aerodromu u Dubaiju, a potom da u samoizolaciji sačekaju rezultate testa.

Sada kada je ukinuta obaveza testiranja na aerodromu, putnici ne moraju da budu u samoizolaciji od jednog do dva dana, koliko je obično trebalo da pristignu rezultati.

Na liniji Beograd Dubai redovno leti low cost avio kompanija FlyDubai, koja uz povoljnu cenu povratne avio karte već od 329 EUR, putnicima na letovima do 30. novembra 2020. nudi i besplatno zdravstveno osiguranje koje pokriva koronavirus Covid-19. U cenu avio karte uključen je ručni prtljag do 7kg, predati prtljag težine do 20kg, kao i obrok na letu. Vize za Dubai nisu potrebne državljanima Srbije.

U emiratu Abu Dabi i dalje važi pravilo obavezne samoizolacije u trajanju od 14 dana, a kršenje nosi sa sobom visoku kaznu.

autor: Playtravel

6. oktobar 2020.

Online rezervacije letova avio kompanije FlyDubai

Rezervišite odmah avio karte kompanije FlyDubai online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
 1. potrebna dokumenta za ulazak u dubai

  jelena
   odgovori
  04/11/2020

  postovanje,

  drugarica bi zelela da dodje u posetu kod mene u Dubai. Zanima me sta joj je sve tacno potrebno od dokumenata i papira ? i koja je cena karte flydubai izmedju 10 i 20 dcembra?

  • Play Travel - Dejan
    odgovori
   09/11/2020

   Jelena, savetujemo Vam da za najnovije informacije kontaktirate konzularno odeljenje Ambasade UAE kako su sve informacije podložne promeni.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar