Provedite Uskrs u Barseloni

Za Uskrs Barselona izgleda potpuno drugačije!

Barselona je poznata po tome što Uskrs slavi tokom cele nedelje, pa ukoliko odlučite da je posetite tokom prazničnog perioda, sigurni smo da ćete se dobro provesti.

Uz malo planiranja, vaša poseta Barseloni tokom praznika može biti nezaboravna. Zato imajte na umu da prodavnice i restorani ne rade na Veliki petak i tokom prvog i drugog dana Uskrsa. Ipak, u subotu, pred Uskrs preporučujemo da posetite markete La Boqueria, Mercat Encants Vells ili Mercat de Santa Caterina na kojim možete naći sve što vam je potrebno za dobar provod u Barseloni.

Provedite Uskrs u Barseloni avio karte

Ponuda za uskršnje dane u Barseloni obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i odabrani broj noćenja u hotelu.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama online ili pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350

Predloženi datum polaska:

8. april
9. april
10. april

Predloženi datum povratka:

12. april
13. april
14. april

Lista predloženih datuma putovanja su poređani od najpovoljnijih ka skupljim.

Ayre Hotel Gran Via 4* ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link > > >

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma u Barseloni

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar