Provedite Uskrs u Kijevu

Osetite praznični duh u Kijevu!

Ukrajina Uskrs slavi po julijanskom kalendaru, te Kijev predstavlja zanimljivu alternativu za proslavljanje ovog praznika van naše zemlje. Bez obzira na to da li ste religiozni, ovaj grad nudi dosta toga zanimljivog.

Tradicionalno, na nekoliko lokacija u gradu se nalaze uskršnji marketi koji posetiocima nude kulinarske specijalitete, a obzirom da je u aprilu uveliko proleće preporučujemo i piknik u jednom od kijevskih parkova.

Prethodnih godina na gradskom trgu su mogla da se vide velika uskršnja jaja i zeke koje su ukrašavali ukrajinski umetnici. Inače, Ukrajina deli veliki broj običaja sa nama, pa čak i uskršnje pozdrave „Hristos voskrese” i „Voistinu voskrese”.

Provedite Uskrs u Kijevu avio karte

Ponuda za 6 uskršnjih dana u Kijevu obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i 5 noćenja u hotelu.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama online ili pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350

Polazak: 16. april Beograd – Kijev
Povratak: 21. april Kijev – Beograd

Ukraine Hotel 4* ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link > > >

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma u Kijev

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar