Wizz Air otkazao sedam od devet najavljenih novih linija iz Beograda

Wizz Air odustao od novih linija iz Beograda!

Low cost avio kompanija Wizz Air je odustala od velike ekspanzije iz Beograda koja je planirana tokom letnje sezone.

Wizz Air je obustavio planove o premeštanju trećeg aviona na beogradski aerodrom „Nikola Tesla”, zbog čega će low cost avio kompanija za sad pokrenuti tek dve od ukupno devet novih linija i to linije Beograd Oslo Sandefjord i Beograd Hamburg. Sa druge strane, trajno su odložene nove linije iz Beograda za Barselonu, Lisabon, Milano, Brisel Charleroi, Keln, Fridrishafen i Turku.

Prvobitno, avio kompaniji Wizz Air je planirala da tokom leta 2020. godine proširi broj linija na kojim leti iz Beograda, kao i da poveća kapacitete na dve postojeće linije, ali se od toga odustalo kada se epidemiološka situacija u Srbiji pogoršala, što je uzrokovalo novim ograničenjima putovanja.

Avio kompanija Wizz Air je takođe želela da obnovi liniju Beograd Salzburg, koju je uspostavila tokom leta prošle godine, ali je naknadno odustala i od ovih planova.

Nove linije iz Beograda za Oslo Sandefjord i Hamburg avio kompanija Wizz Air planira da uspostavi krajem marta 2021. godine. Linija Beograd Sandefjord se očekuje da bude uspostavljena (dva leta nedeljno), dok bi prvi let za Hamburg trebao da bude 29. marta. Na liniji za Hamburg low cost avio kompanija planira da leti tri puta nedeljno.

Sve informacije su tačne u vreme objavljivanja. Avio kompanija zadržava pravo izmene.

autor: Playtravel

13. januar 2021.

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar