Provedite Uskrs u Madridu

Spremite se za uskršnju avanturu u Madridu!

Španska prestonica uvek je prepuna zanimljivih dešavanja bez obzira na to koji je datum u kalendaru, ali kada se približi Uskrs – Madrid se potpuno transformiše.

Tokom uskršnje nedelje grad postaje preplavljen ljudima koji žele da obeleže Semana Santa ili samo da isprate dešavanja u Madridu. Bez obzira da li se religiozni ili ne, uskršnje parade vrediti ispratiti, a ovo je idealna prilika da obiđete sve znamenitosti grada, kao i lokalne restorane i barove gde možete da isprobate neke od tradicionalnih specijaliteta.

Provedite Uskrs u Madridu avio karte

Ponuda za uskršnje dane u Madridu obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i odabrani broj noćenja u hotelu.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama online ili pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350

Predloženi datum polaska:

8. april
9. april
10. april

Predloženi datum povratka:

12. april
13. april
14. april

Lista predloženih datuma putovanja su poređani od najpovoljnijih ka skupljim.

Exe Madrid Norte 4* ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link > > >

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma u Madrid

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar