Provedite Uskrs u Sankt Peterburgu

Nezaboravni uskršnji praznici u Sankt Peterburgu

Kao i u našoj zemlji, u Rusiji se Uskrs često slavi svečanije nego Božić. Možda je baš to i najbolji period da posetite ovaj severni grad, a pored uskršnjih jaja i tradicionalnih specijaliteta, veliki doživljaj predstavlja Pašalnij festival (Пасхальный фестиваль) koji se redovno održava tokom uskšrnje nedelje. Mada će glavne ulice biti specijalno ukrašene tokom tih dana, duh Uskrsa imaćete priliku da osetite u svim ulicama Sankt Peterburga.

Provedite Uskrs u Sankt Peterburgu putovanja

Ponuda za uskršnje dane u Sankt Peterburgu obuhvata povratnu avio kartu sa svim taksama i malim ručnim prtljagom i odabrani broj noćenja u hotelu.

Rezervišite odmah avio karte hotelski smeštaj i transfere po najnižim cenama online ili pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350

Predloženi datum polaska:

16. april
17. april

Predloženi datum povratka:

19. april
20. april
21. april

Lista predloženih datuma putovanja su poređani od najpovoljnijih ka skupljim.

Garden Street Hotel 4* ili pretražite ostale cene smeštaja na destinaciji i pronađite čitav niz hotela koji odgovaraju Vašem budžetu.

Booking.com

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite transfer sa bilo koje adrese u Beogradu od/do aerodorma Nikola Tesla Beograd po ceni od 500 RSD po osobi u jednom pravcu, klikom na sledeći link > > >

Potreban Vam je prevoz od/do aerodroma u Sankt Peterburgu

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar